Curriculum Vitae

Ik heb HBO Milieukunde gestudeerd en ben begonnen als projectondersteuner bij Twijnstra Gudde Adviseurs en Managers. In 1988 werd ik medewerker Milieu bij de Gemeente Deurne. Daarna heb ik drie jaar gewerkt als beleidsmedewerker Milieu bij de Gemeente Olst. Vanaf 1993 heb ik gewerkt bij de Gemeente Dalfsen. Eerst als chef onderafdeling Milieuzaken afdeling Gemeentewerken en later als Coördinator eenheid Milieu en Bouwen sector Vrom. Na de gemeentelijke herindeling werd ik in 2001 Hoofd afdeling Milieu en Bouwen van de gemeente Dalfsen. Een aantal jaren was ik daarnaast Programma-manager Klimaat en Duurzaamheid. Bijzonder trots ben ik op het feit dat de gemeente Dalfsen de Enexis Energietransitie Prijs 2011 heeft gewonnen.

Mijn taken bij de Gemeente Dalfsen
Integraal verantwoordelijk voor de afdeling Milieu en Bouwen.


Aanvullend


In 2008 ben ik parttime begonnen met Webbink Interim Management en Advies en sinds 1 maart 2011 werk ik volledig als zelfstandige.

Competenties
Ik ben: verantwoordelijk, creatief, sociaal, klantgericht, kwaliteitsbewust, analytisch, besluitvaardig, flexibel, omgevingsbewust, gedreven en ondernemend.